top of page
  • Foto van schrijverantivaxxerss

Interview: Het verhaal van een natuurgeneeskundige

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020

Vaccineren is tegenwoordig een erg actueel onderwerp. Je ziet overal verschillende soorten anti-vaxxers en je ziet een community die zich opbouwt op Facebook. Nu COVID-19 de wereld heeft overgenomen is de community constant in beweging. Je hebt anti-vaxxers die opeens het coronavaccin wel willen nemen, maar je ziet het ook andersom. Mensen die zich altijd hebben laten inenten vertrouwen het toekomstige coronavaccin niet. Omdat het nu zo actueel is; het verhaal van Astrid Wormgoor, natuurgeneeskundige.



Door: Rosanne Wormgoor


Astrid Wormgoor is een natuurgeneeskundige met haar eigen praktijk. Op haar tiende sloeg ze al boeken open over psychologie en astrologie, ook biologie op school vond ze altijd al erg interessant. Voor haar was dit pad dus niet geheel onverwacht. Het zat desnoods in haar bloed, haar opa was een vrouwenarts en haar oma vertelde haar al van kleins af aan over de kracht van edelstenen. Vroeger geloofde zij niet in al deze verhalen, maar vond ze het wel al heel interessant. In 2009 is ze na een lange weg afgelegd te hebben, afgestuurd in de natuurgeneeskunde.


Aan het eind van haar studie kwam ze bij een geneeskunde bedrijf terecht, waar ze uiteindelijk fulltime is gaan werken. Bij dit bedrijf deden ze aan het uitbehandelen van vaccinaties. Dit houdt in dat je probeert alle sporen van vaccinaties volledig te wissen uit iemands lichaam. Ze zag na jaren patiënten eindelijk terugkomen met echte veranderingen, maar dit duurde zolang dat ze zich afvroeg wat ze eigenlijk nog bij dat bedrijf deed. Het bedrijf deed niet wat ze konden doen. Ze deden niks met kruiden of vitaminen om het proces te verbeteren of te versnellen. Astrid wil graag snel effect en dat kon ze daar niet bereiken. Dus na nog bij een ander bedrijf gewerkt te hebben ontstond haar praktijk.


Ze is officieel als natuurgeneeskundige niet volledig voor maar ook niet helemaal tegen alle vaccins. Ze probeert altijd een open geest te houden, want haar verhaal hoeft niet voor andere mensen te gelden. Ze heeft geen oordelen over vaccinaties in het geheel alleen over of zij zelf een vaccinatie neemt of niet. Ze vindt dat ze vanuit haar functie nooit mag zeggen dat iets slecht is. Mensen moeten zelf op onderzoek uitgaan om te kijken of ze iets wel of niet willen. Het is niet alsof de verpakkingen van vaccinaties met je worden meegegeven en mensen kunnen kijken wat voor stoffen er allemaal inzitten. Hier zullen ze zelf om moeten vragen en dat wordt gewoon bijna niet gedaan.


Als het om haarzelf gaat wil ze zich nooit meer laten vaccineren. Tijdens haar studie heeft ze ontdekt dat ze hooggevoelig is voor veel stoffen. Ze wil geen troep meer in haar lijf, op sommige moment kan ze zelfs geen goud meer op haar huid dragen. Ze is allergisch geboren ook met koemelk allergie en kan de vaccins met een apparaat nog terugvinden in haar systeem. Eerst wilde ze nooit geloven wat vaccinaties deden met je weerstand en je lichaam, maar ze kon niet ontkennen wat recht voor haar neus stond. Ze kon het meten en zien bij de mensen die bij haar binnenkwamen.


Astrid helpt mensen bij het uit behandelen of ontstoren van vaccinaties. Ze geeft de voorkeur aan ontstoren, omdat dit proces zoveel sneller gaat. Het ontstoren van vaccinaties gebeurt door middel van bioresonantie. Bioresonantie houdt in dat je door middel van de juiste trillingen te sturen dingen kunt afbreken, in dit geval een vaccin. Het is soms nodig om vaccinaties te ontstoren of uit te behandelen, omdat mensen klachten krijgen. De mensen die bij haar binnenkomen hebben een verkeerde reactie op een vaccinatie gekregen. Dit kan van alles zijn: hoofdpijn, opeens geen groente meer kunnen eten et cetera.


Mocht ze ooit een kind krijgen zou ze heel voorzichtig zijn met vaccinaties. Ze zou niet per definitie haar kind nergens voor laten inenten, maar liever zou ze het niet doen. Er is een ding waar ze vooral heel voorzichtig mee zou zijn en dat is onder de leeftijd van één jaar vaccineren. De weerstand van een baby is nog niet opgebouwd en voor gevoelige baby's onder één jaar kan vaccineren daarom heel gevaarlijk zijn. Ook is het hele darmstelsel van een baby nog niet ontwikkeld en is de vraag of die nog wel volledig ontwikkeld kan worden na zo een vaccinatie. Om te weten of het voor jou baby wel of niet veilig is, is het handig om langs een consultatiebureau te gaan, zij zullen hier raad mee weten.


Hoe zij denkt over het toekomstige coronavaccin? Ze zou zichzelf nog steeds niet laten inenten en want ze zeker niet wil is dat de overheid druk gaat zetten op mensen. Zelf heeft ze een behandel apparaat en een behandeling tegen corona. Mocht zij het krijgen is ze snel op de hoogte door middel van een test. Dit is voor privé gebruik en niet voor haar cliënten. Tegen cliënten zou ze hetzelfde zeggen als altijd, dat ze de inhoudsstoffen moeten bestuderen en op basis daarvan een beslissing moeten nemen.


Astrid heeft dus zoals je ziet als geneeskundige niet gelijk een oordeel klaarliggen. Wel heeft zij als eigen persoon de gevaren van vaccinaties gezien en ziet ze die ook elke dag in haar praktijk. Maar ze wil vaccinaties nooit uitsluiten voor andere mensen. Als het om haar kind gaat of om het toekomstige coronavaccin verandert ze niet van mening. In haar eigen leven wil ze gewoon niet langer meer te maken hebben met vaccinaties.


Disclaimer: De persoon die dit geschreven heeft en de geïnterviewde hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ze zijn wel verre familie van elkaar, maar hebben dus nog geen echte band opgebouwd. Van vooroordelen of dergelijke is dus geen sprake.

Een bijzondere community

Wel of niet vaccineren is niet zwart op wit.

Het is niet een keuze tussen dat of dit.

Het verhaal van Astrid is niet geheel onverwacht.

Ze weet nog hoe ze bij de verhalen van haar oma lacht.

Nu ziet ze elke dag patiënten met klachten.

Waarvan zij de pijn moet proberen te verzachten.

Elke keer moet zij weer sporen van vaccinaties proberen te wissen.

Een behandeling zodat haar patiënten deze klachten kunnen missen.

Een open geest en niet oordelen als deskundige.

Patiënten aanraden zich in te lezen als natuurgeneeskundige.

Haar eigen vaccinaties nog kunnen terugvinden.

Haarzelf nooit meer met vaccinaties willen verbinden.

Het coronavaccin nog steeds niks voor haar.

De effecten van vaccinaties zien nog steeds erg zwaar.

34 weergaven0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page